Diensten

ons dienstverlening

Loonadministratie

Loonadministrateur

Uw salarisadministratie uitbesteden is een slimme oplossing die u tijd, moeite en geld kan besparen. U kunt profiteren van de voordelen van het uitbesteden van payroll voor elk type organisatie, waaronder gezondheidszorg, onderwijs en verkoop.

Loonadvies

Wij bieden professioneel loonadvies op het gebied van loonbelasting, sociale zekerheid en pensioenrecht.

Of u nu een kleine of middelgrote organisatie runt, de steeds veranderende wet- en regelgeving vraagt steeds meer van u als werkgever. Als u het allemaal zelf wilt doen, kost dat bijna een dagtaak. En zelfs dan is het ingewikkeld en moeilijk bij te houden. Daarom staan wij tal van werkgevers bij met professioneel loonadvies op het gebied van loonbelasting, sociale zekerheid, beloning en pensioenrecht. Wij staan nadrukkelijk naast u en houden rekening met uw wensen en verwachtingen.

CAO Controle

Als ondernemer in de uitzendbranche krijgt u mogelijk regelmatig cao-controles. Interne processen worden gecontroleerd zodat werkgevers en werknemers zeker weten dat uw uitzendbureau volgens de regels werkt en dat de cao wordt nageleefd. De audits en cao-controles waarmee u te maken kunt krijgen, worden uitgevoerd door de NEN, SNCU, ABU of NBBU.

Masters in Loon bereidt u voor op deze audits, helpt u bij het opstellen van verbeterplannen en voorkomt mogelijke sancties.

NEN 4400 Controles begeleiden en Audit

Bent u een uitzend- of detacheringsbureau? Of neemt u werk aan als aannemer of onderaannemer? Laat u keuren voor de NEN 4400-1 norm bij Masters in Loon en laat u opnemen in het SNA-register. Want u wilt uw opdrachtgevers de zekerheid geven dat zij geen risico lopen op naheffingen en boetes. Bijvoorbeeld omdat u niet aan uw verplichtingen voldoet of omdat u werknemers plaatst die niet in Nederland mogen werken.

SNCU controles begeleiden

Masters in Loon adviseert en ondersteunt bij onderzoeken ter plaatse, bekijkt rapportages, verdedigt, voert contra-expertises uit met betrekking tot de vastgestelde schadelast, ondersteunt bij herberekeningen, heeft directe aanspreekpunten met controlerende instanties en de SNCU en begeleidt en adviseert bij uit te voeren herstelwerkzaamheden, van opstellen, uitvoeren tot borgen.

Het SCNU-proces kent verschillende fasen. Bevindt uw bedrijf zich in één van deze fasen, neem dan snel contact op met Masters In Loon voor een goede begeleiding.

advies personeelszaken

Arbeidsovereenkomst op maat

Arbeidsovereenkomsten zijn een krachtig instrument voor werkgevers, maar ze kunnen ook een groot voordeel zijn voor werknemers. Ze kunnen beide partijen beschermen tegen mogelijke geschillen en ervoor zorgen dat ieders rechten worden beschermd.

Inhuur personeel en wet DBA

Als u met eigen werknemers werkt, of als u geen werknemers heeft maar met uitzendkrachten of zelfstandigen werkt, bent u verplicht een loonadministratie bij te houden. Dit heeft gevolgen voor de fiscale verplichtingen die kunnen ontstaan bij de verschillende arbeidsrelaties. Het is belangrijk om deze relaties en de fiscale gevolgen daarvan goed in kaart te brengen. Wij kunnen u helpen met een beoordeling van de verschillende arbeidsrelaties en adviseren bij het opstellen en beoordelen van overeenkomsten voor zzp’ers.

Vrijblijvend Advies

Offerte aanvragen

Vraag nu een offerte aan voor vrijblijvend advies over uw administratiebehoeften.

Wij zijn er om u op weg te helpen met de juiste oplossing, of u nu een eenvoudig stukje software nodig heeft of een heel team van experts.