Over Masters in loon

bij ons maak je meters

veelzijdige diensten

praktische loonadvies en cAO advies

Zodat jij je weer kunt richten op het leuke gedeelte van je bedrijf. Masters in Loon zorgt voor de boekhoudkundige en financiële taken, zodat jij je kunt concentreren op waar je goed in bent.

Bij Masters in Loon creëren we inzicht en overzicht voor onze cliënten. Daaronder vallen belastingzaken in alle verschijningsvormen. Wij hebben expertise op het gebied van vennootschapsbelasting en BTW, maar ook als het gaat om loonbelasting, dividendbelasting en schenk- en erfbelasting.

Ons team bestaat uit ervaren adviseurs die u op heldere wijze kunnen adviseren over uw fiscale situatie. Wij zorgen er samen met u voor dat u op de hoogte bent van uw rechten en plichten als belastingplichtige, zodat u de juiste keuzes kunt maken voor uw onderneming of privéleven.

Belasting en personeel

Loonadministratie en belastingadministratie

Het bijhouden van uw administratie is een van de belangrijkste stappen in het onderhouden van een winstgevende onderneming en organisatie.

Wanneer u personeel in dienst heeft, is een goede salarisadministratie van groot belang. Wij kunnen uw gehele loon- en salarisadministratie verzorgen, inclusief in- en uitschrijvingen bij de specifieke brancheorganisaties. Wij schakelen onze specialisten in voor specifieke vraagstukken zoals ontslagprocedures, geschillen met werknemers of instanties.

Ook geven wij u advies over het verbeteren van uw processen, met name als het gaat om de loon- en salarisadministratie. Onze experts kunnen u adviseren over passende softwareoplossingen voor uw onderneming en haar behoeften, inclusief aspecten als het ontwerp van een nieuw salarissysteem of de implementatie van een bestaand systeem.

Een goede financiële administratie is belangrijk voor elke ondernemer. Naast het vervullen van uw wettelijke plicht kunt u hiermee snel inzicht krijgen in uw omzet, in- en verkopen en andere uitgaven. Uit de financiële administratie kunt u uiteindelijk afleiden of uw bedrijf winstgevend is of verlies lijdt.

Als bedrijfseigenaar moet u de financiële overzichten van uw bedrijf kunnen begrijpen om effectieve beslissingen te kunnen nemen die het bedrijf ten goede komen.

Wij leveren een reeks diensten die uw bedrijf zullen helpen financieel verantwoordelijker en georganiseerder te worden.

Samenwerkingen met

Vrijblijvend Advies

Offerte aanvragen

Vraag nu een offerte aan voor vrijblijvend advies over uw administratiebehoeften.

Wij zijn er om u op weg te helpen met de juiste oplossing, of u nu een eenvoudig stukje software nodig heeft of een heel team van experts.